Degustacija Bean and Leaf kafe na Kraljevskom dvoru

Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar sa kćerkom Alison, bili su domaćini degustacije kafe održanoj na Kraljevskom Dvoru.

Gosti su bili u prilici da uživaju u vrhunskoj Bean and Leaf kafi sa svih strana sveta i mineralnoj Royal Spring vodi koje se služe na Kraljevskom Dvoru, u brojnim ambasadama i hotelima kao što su Metropol Palace, Courtyard by Marriott, Hyatt Regency, Crowne Plaza, Square Nine, Radisson Blu, Mercure Excelsior, Grand Casino, Vinska kuća Kovačević, Crystal Palace, Vila Jelena, Kalemegdanska terasa i mnogi drugi.

Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar je istakao da uživa kako u Bean and Leaf kafi i Royal Spring vodi tako i u izvrsnim proizvodima Bean and Leaf klijenata: Olympus Plaze Food Parks Yu, Nuzi pekare, Restorana Na Ćošku, ali i u proizvodima partnera koji su učestvovali Catering d.o.o., Comp Comerca i Poko Loko-a.

Događaju su prisustvovali Njegova Ekselencija gospodin Nikolaus Lutterotti sa suprugom i kćerkom, Ambasador Austrije u Srbiji, Njegova Ekselencija, gospodin Amr Fathi Mohamed Aljowaily, Ambasador Egipta u Srbiji, Njena Ekselencija gospođa Izabela Kristina de Azevedo Hejvert sa suprugom, Ambasadorka Brazila u Srbiji, Njena Ekselencija gospođa Narinder Čauhan, Ambasadorka Indije u Srbiji, Njegova Ekselencija gospodin Karlo Lo Kašo sa suprugom, Ambasador Italije u Srbiji, gospođa An Pešić, počasni konzul Republike Irske u Beogradu, gospodin Haralabos Κunalakis, Načelnik Odeljenja za ekonomske i trgovinske odnose ambasade Grčke u Srbiji, i gospodin Marios Belibasakis drugi savetnik za ekonomske i trgovinske odnose ambasade Grčke, gospodin Sami Mhanna, drugi sekretar ambasade Palestine, gospodin Robert Čoban, predsednik ColorPressGroup, gospodin Janis Benopulos, predstavnik grčke kompanije Coffeway, gospođa Beatris Grozdanić i mnogi drugi ugledni pojedinci kao i vrhunski menadžeri industrije hrane i pića.

Press Release:
https://tumagazin.rs/na-kraljevskom-dvoru-degustacija-kafe/
http://www.royalfamily.org/bean-and-leaf-coffee-tasting-event-at-royal-palace/
http://ozonpress.net/zivotni-stil/degustacija-leaf-kafe-kraljevskom-dvoru/


Međunarodni sajam turizma, vina i HoReCa opreme

Bean and Leaf na beogradskom sajmu predstavlja Bean and Leaf kafu i Royal Spring vodu, Feb 2018Modna revija krzna

Bean and Leaf na reviji „Fur Fashion Show – Krznarija Stevanović“ u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Bitef 2016

Bean and Leaf na „Međunarodnom teatar festivalu Bitef 2016“ održanom u Beogradu, Srbija.

24 sata elegancije i Naled

Bean and Leaf na „24 sata elegancije” i „Naled“ u Belom Dvoru u Beogradu, Srbija.

Modna revija Roksanda Ilinčić

Bean and Leaf na reviji Roksande Ilinčić, svetski poznate modne kreatorke srpskog porekla. Ovaj jedinstveni humanitarni događaj organizovala je Fondacija Nj.K.V. Princeza Katarina u saradnji sa Modnim studiom Klik, uz podršku Skupštine Grada Beograda.